Bo uspešni karieri sledila tudi poroka s privlačno Milo Kunis? Foto: EPA
Bo uspešni karieri sledila tudi poroka s privlačno Milo Kunis? Foto: EPA

35-letni Kutcher, ki je v seriji leta 2011 nadomestil Charlieja Sheena, potem ko se je ta hudo sporekel s producenti, se je na vrh tega seznama uvrstil drugo leto zapored. V obdobju med junijem lani in junijem letos je svoj bančni račun obogatil za 24 milijonov dolarjev. Cryer ne zaostaja prav veliko, saj mu je vloga Alana Harperja, ki ga upodablja že od leta 2003, prinesla 21 milijonov.

Tretji član trojice glavnih igralcev, 19-letni Angus T. Jones, se je z 11 milijoni dolarjev uvrstil na sedmo mesto lestvice največjih televizijskih zaslužkarjev. "Najbolje plačani igralec se zagotovo smeji vso pot do banke, na katero mora kar naprej hoditi polagat denar. Ne pozabimo, Kutcher je poleg tega tudi vlagatelj v nekatera tehnološka podjetja," so zapisali pri reviji Forbes, ki je sestavila seznam.

Sami moški
Čeprav se je serija Vsi imajo radi Raymonda končala že pred osmimi leti, pa komik Ray Romano še naprej pridno polni denarnico. Uvrstil se je namreč kar na tretje mesto seznama, saj je v enem letu postal bogatejši za 16 milijonov dolarjev. Mesto za njim je novinec na seznamu, Neil Patrick Harris iz humoristične serije Kako sem spoznal vajino mamo, ki si to mesto deli z Markom Harmonom iz serije NCIS. Obe seriji predvaja televizijska mreža CBS, ki jima je za njune "usluge" plačala 15 milijonov. Sledi zvezdnik zdravniške serije Talenti v belem Patrick Dempsey s 13 milijoni.

Charlie Sheen, ki je bil pred Kutcherjem večkrat zmagovalec po zaslužku med televizijskimi igralci, je po odhodu s CBS-a pristal v seriji Anger Management, a se mu sploh ne piše slabo. Nasprotno, zaradi plačila se ne more pritoževati, saj je v enem letu zaslužil 10 milijonov dolarjev in se tako uvrstil na deseto mesto med zaslužkarji.

Revija Forbes lestvico sestavi s pomočjo producentov, agentov, menedžerjev in drugih poznavalcev televizijskega sveta.

Galerijo najbolje plačanih televizijskih igralcev si oglejte spodaj.