Oboževalec v trenutku, ko je nastajal selfi z Ronaldom. Foto: Reuters
Oboževalec v trenutku, ko je nastajal selfi z Ronaldom. Foto: Reuters

Mladi pobiralec žog se je najprej previdno približal portugalski izbrani vrsti, medtem ko je ta pozirala za uradno fotografijo pred začetkom tekme z Walesom, in jo "bombardiral". Postavil se je poleg portugalskega zvezdnika in se, ko so fotografi hiteli "škljocati", počasi centimeter za centimetrom približeval Ronaldu, dokler ga niso nogometaši opazili in se začeli smejati.

Ronaldo je v nasprotju s pričakovanji mladega navijača objel, kar pa je fanta le spodbudilo, da je stekel za njim, mu pod nos pomolil svoj prenosni telefon in se z njim fotografiral. Ronaldo je "napad" gorečega oboževalca prenesel z nasmeškom na obrazu, še bolj širok pa je bil nasmeh navijača, ko se je od sreče poskakujoč vrnil v vrsto odhajajočih pobiralcev žoge.

Tokratni "napad" oboževalca je sicer že drugi na tem prvenstvu za Cristiana Ronalda. Tudi na tekmi Portugalske in Avstrije se je na igrišču znašel neki oboževalec in nogometaša prosil za selfi. Ronaldo je nato potrpežljivo čakal kar nekaj časa, da je oboževalec usposobil svoj prenosni telefon in da sta se lahko fotografirala.

Oba videoposnetka in fotografije si lahko ogledate spodaj.

Videoposnetek s tekme Portugalska - Wales

Videoposnetek s tekme Portugalska - Avstrija