Teta Bobbi Kristine Brown je med pogrebno slovesnostjo odkorakala iz cerkve. Foto: Reuters
Teta Bobbi Kristine Brown je med pogrebno slovesnostjo odkorakala iz cerkve. Foto: Reuters

dive r'n'b-ja Whitney Houston. Slovo od Bobbie Kristine Brown se je spremenil v pravi kaos.

Prijatelji in družina so se od Bobbi Kristine poslovili v cerkvi sv. Jamesa v Alpharetti (zvezni državi Georgii). Med žalujočimi pa ni bilo domnevnega soproga Bobbi Kristine Nicka Gordona, ki ga družini nista želeli videti na pogrebu. Slovo je po poročanju spletne strani New York Daily News prekinil izbruh sestre Bobbyja Browna Leolah, ki so jo domnevno vrgli iz cerkve.

Leoloh je obtožila Pat Houston, torej teto Bobbi Kristine, spletkarjenja. Vse zato, da si zasluži na račun smrti 22-letnice. "Bilo je v redu, dokler ni začela govoriti Pat. To mi ni bilo všeč, zato sem se obrnila in šla," je dejala Leoloh, ko je prikorakala iz cerkve. Preden je odšla iz cerkve, je še dejala Pat, da jo bo Whitney preganjala iz groba. Iz cerkve so jo po poročanju tabloida TMZ pospremili varnostniki, medtem ko je igralec Tyler Perry poskušal umiriti nastalo zmedo.

"Ni konec, šele začelo se je," je še dejala Leolah in dodatno zaostrila strasti med klanoma Houston in Brown. Klana sta v javnem sporu vse od dneva, ko so našli Bobbi Kristino nezavestno v kadi. Ameriški mediji še poročajo, da so Brownovo soprogo Alicio Etheredge zaradi šibkega zdravja po pogrebu odpeljali v bolnišnico.