Irino je zaradi popolne postave v svoje vrste sprejelo tudi podjetje Victoria's Secret, znano po zapeljivem spodnjem perilu. Foto: Reuters
Irino je zaradi popolne postave v svoje vrste sprejelo tudi podjetje Victoria's Secret, znano po zapeljivem spodnjem perilu. Foto: Reuters
Alessandra Ambrosio.
Povsem drugačna eleganca - brazilski 'angelček' Alessandra Ambrosio. Foto: Reuters

27-letna temnolasa lepotica je bila povabljena na premiero filma All Is Lost, ki govori o samotnem mornarju sredi Indijskega ocena. Pod izdelek se je podpisal znameniti igralec in režiser Robert Redford, na še vedno deževni preprogi Cannesa pa se je zvrstila četica nekaterih najbolj znanih manekenk na svetu.

Vse so blestele, a fotografi so najbolj oblegali Rusinjo, za katero so se zaradi črne obtisnjene obleke z izredno širokim izrezom, posuto z bleščicami in okraski, obračali pogledi. Nekateri modni strokovnjaki so opozorili, da je šla Shaykova korak predaleč in da je zaradi izzivalne obleke že skoraj izgubila dostojanstvo. Dekolte je bil namreč tako globok, da lepotica ni mogla nositi nedrčka, v vsakem hipu pa bi lahko pokazala bradavico. Prosojni spodnji del pa je razkrival ne le dolge noge, ampak tudi del zadnjice in spodnjic.

Z Ronaldom skupaj že tri leta
Shaykova se je sicer med najbolj znane modele na svetu prebila leta 2007, ko se je pojavila v kopalni izdaji revije Sports Illustrated. Od takrat se giblje v svetu visoke mode, sodelovala je že na modnih revijah najbolj priznanih modnih hiš. Na modni kampanji za novo kolekcijo oblačil Armani pa je spoznala tudi slavnega portugalskega nogometaša Cristiana Ronalda, s katerim sta par od spomladi leta 2010.

Nedavno se je njuna zveza sicer znašla na trhlih temeljih, saj se je pojavila brazilska manekenka Andressa Urach, sicer prva spremljevalka izbora za najlepšo zadnjico, imenovanega "Miss MumBum", ki trdi, da sta se z 28-letnim zvezdnikom Real Madrida pobliže srečala pred prvo polfinalno tekmo Lige prvakov. Nogometaš naj bi bil "obseden z njeno zadnjico", zato ji je pošiljal nespodobna sporočila in jo vabil v hotel. Ko je srečanje sprejela, ni mogel odvrniti rok z njenega telesa, pravi. Nogometaš je vso zgodbo zavrnil.

Kakor koli, nazaj h Cannesu. Ob Shaykovi so se fotografom nastavljale tudi Čehinja Petra Nemcova, Brazilka Alessandra Ambrosio, Izraelka Hofit Golan in Madžarka Barbara Palvin, od igralskih zvezdnic pa sta prišli Jessica Chastain in Milla Jovovich.

Kdo se je udeležil premiere filma All Is Lost, si lahko ogledate v galeriji.