Na poti na večerjo v Moskvi. Foto: Reuters
Na poti na večerjo v Moskvi. Foto: Reuters
Igralca sta se spoznala na snemanju filma Zapiti dnevnik. Foto: Kolosej

50-letni filmski zvezdnik je namreč na moskovsko premiero svojega najnovejšega filma Osamljeni jezdec (slovenska premiera je napovedana za 4. julij) pripeljal 27-letno svetlolaso lepotico.
Par sicer očitno na skupni sprehod po rdeči preprogi še vedno ni pripravljen, so ju pa fotografi ujeli, ko sta z roko v roki odhajala na večerjo. On v elegantni tridelni obleki, ona v temnordeči satenasti toaleti.

Depp je junija lani sporočil, da se razhaja z dolgoletno spremljevalko, francosko pevko in igralko Vanesso Paradis, s katero sta bila v zvezi od leta 1998 in s katero imata dva otroka, 14-letno Lily-Rose in 11-letnega Jacka.

Kmalu zatem je več virov potrdilo, da je Johnnyja omrežila Amber, ki je bila tudi sama v času, ko je spoznala Deppa, v dolgoletni zvezi, in sicer s havajsko umetnico in fotografinjo Tasyo van Ree. Par se je nato aprila letos skupaj udeležil koncerta Rolling Stonesov v Los Angelesu, maja pa so ju paparaci ujeli na skupni večerji s Stonesoma Keithom Richardsom in Ronom Woodom.

Spregovoril o razpadu zveze
Depp je o razpadu zveze z Vanesso sicer prvič spregovoril šele pred kratkim v intervjuju za revijo Rolling Stone, češ da "za nikogar ni bilo lahko". "Zadnjih nekaj let je bilo malce burnih," je priznal igralec. "Včasih je bilo prav gotovo neprijetno, a to je verjetno narava razhodov, še posebej ko so vpleteni otroci."

In še: "Pot razmerja je, da greš po njej, dokler gre, ena stvar vodi k drugi. Tako da, ko se to razmerje zaradi katerega koli razloga že konča, to ne spremeni tega, da ti je mar za to osebo, da je mati tvojih otrok in da se bosta vedno poznala ter bosta zaradi teh otrok vedno del življenja drugega."