Iz sveta znanih
()

Poudarki

  • Zaročni prstan vreden dva milijona ameriških dolarjev
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 2.2 od 31 glasov Ocenite to novico!
Kris in Kim
Kim se je po razmerju z igralcem ameriškega nogometa Reggiejem Bushem znova zaljubila v športnika. Foto: EPA

Dodaj v

Foto: Kim in Kris želita preseči britansko kraljevsko poroko

Kim po stopinjah Khloe. Zaročila se je s košarkarjem.
29. maj 2011 ob 10:32,
zadnji poseg: 29. maj 2011 ob 12:01
Monte Carlo - MMC RTV SLO

Kim Kardashian je na dobrodelni modni reviji Amber Lounge v Monaku uradno predstavila svojega zaročenca, košarkarja Krisa Humphriesa.

Resničnostna zvezdnica je za People izjavila, da je ostala brez besed, ko je prejšnji teden vstopila v svojo hišo in videla Krisa klečati na kolenih. 26-letni član ekipe New Jersey Nets je v roki držal prstan, vreden dva milijona dolarjev, napis, ali se boš poročila z menoj, pa je bil narejen iz cvetov.

Da bi bil prstan zvezdnici resničnostnega šova Keeping Up With the Kardashians zagotovo všeč, je Kris za pomoč prosil Kimino mamo, Kris Jenner.

Prijatelji zaljubljencev, ki sta v zvezi od decembra, pravijo, da bosta skušala zaročenca preseči celo poročno slavje princa Williama in njegove izbranke Catherine. Kris in Kim naj bi priredila več porok po vsem svetu, vsako izmed njih pa bi prikazali tudi v resničnostnem šovu.

Kim in Kris, ki sta trenutno v Monaku, kjer sta se udeležila dobrodelne modne revije, naj bi se poročila že poleti. Tudi Kimina sestra Khloe je leta 2009 številne presenetila s hitro poroko s košarkarjem Lamarjem Odomom.

D. S.
Kris Humphries
Prijavi napako
Komentarji
Ta novica trenutno še nima komentarjev.
Kazalo