Kanye in Kim, verjetno najrazvpitejši par na zvezdniškem prizorišču. Foto: EPA
Kanye in Kim, verjetno najrazvpitejši par na zvezdniškem prizorišču. Foto: EPA

Seveda so bili vse oči in objektivi uprti v zakonca Kardashian West (v tabloidih znana tudi kot naveza Kimye), saj je Kanye, ki je poskrbel tudi za glasbeno popestritev večera v Lincoln Centru, pristal na samem vrhu "top 100" in je tudi krasil naslovnico aktualne številke Time.

Lani je bila "dekle z naslovnice" Laverne Cox, zvezdnica serije Oranžna je nova črna in prva transseksualka, ki ji je pripadla ta čast. Seveda se je povabilu odzvala tudi tokrat.

Kot poročajo ameriški mediji, se je letos galadogodka udeležilo rekordnih 81 prejšnjih in sedanjih izbrancev vplivne revije, čeprav so tisti z največ vpliva v mednarodni politiki, denimo predsednika Obama in Putin, pa papež Frančišek in kubanski vodja Raul Castro, manjkali. Prišla ni niti trenutno "vroča" Hillary Clinton, ki se poteguje za demokratsko predsedniško kandidaturo.

Po rdeči preprogi pa so se sprehodili kantrizvezdnika Tim McGraw in Faith Hill s svojimi tremi hčerami, zvezdnica Dobre žene Julianne Margulies, medijski mogotec Rupert Murdoch s sinom Lachlanom, oskarjevka Julianne Moore, supermodel Karlie Kloss, smučarska zvezdnica Lindsey Vonn ...

Oglejte si jih v fotogaleriji.