Zaljubljeni par na OP-ju ZDA. Foto: Reuters
Zaljubljeni par na OP-ju ZDA. Foto: Reuters
Foto: Reuters

Polno zaposlena Heidi, ki je tudi ena izmed sodnic ameriškega resničnostnega šova America's Got Talent, si je s svojim partnerjem ogledala tekmo osmine finala med Srbkinjo Aleksandro Krunić in Belorusinjo Victorio Azarenko (dobila jo je slednja), potem pa še maratonski dvoboj med Japoncem Kejem Nišikorijem in Kanadčanom Milošem Raonićem. No, kot je videti po fotografijah, sta bila bolj kot z igro zaposlena drug z drugim, saj sta si ves čas izmenjavala poljube.

Ljubezen med njima je iz dneva v dan močnejša, Vita pa naj bi sprejeli tudi Heidini štirje otroci, ki jih je dobila v zakonu s slavnim britanskim pevcem Sealom - 10-letna Leni (njen biološki oče je italijanski mogotec Flavio Briatore, a je ni nikoli priznal za svojo), osemletni Henry, sedemletni Johan in štiriletna Lou.

41-letna Nemka je v zvezi z 28-letnim Američanom od začetka leta, manekenka pa je novo zvezo začela ekspresno hitro po razhodu od telesnega stražarja Martina Kirstena (z njim pa se je v javnosti pojavila hitro po ločitvi od Seala).

Vito in njegove zvezdnice
Vito Schnabel, sin ameriškega umetnika in filmskega ustvarjalca Juliana Schnabla ter modne oblikovalke Jacqueline Beaurang, je znan predvsem po zvezah z zvezdnicami, ki so starejše od njega - Heidi je starejša "le" 13 let, bil pa je v zvezi še s 24 let starejšo igralko Demi Moore, 23 let starejšo manekenko Elle MacPherson in osem let starejšo Liv Tyler.