Bar Refaeli pričakuje prvega otroka. Foto: EPA
Bar Refaeli pričakuje prvega otroka. Foto: EPA

Izraelka, ki je na začetku januarja delila veselo novico, da pričakuje otroka, se je udeležila galadogodka v Münchnu, kjer je ameriška revija People podelila mednarodne nagrade za modni slog.

Med nagrajenkami je bila tudi Bar Refaeli, ki je pritegnila največ pozornosti s svojim naraščajočim nosečniškim trebuhom. Kot je razkrila manekenka na Instagramu, z možem, izraelskim milijarderjem Ado Ezro, pričakujeta deklico.

Dogodka se je Bar udeležila skupaj s svojo mamo Zipi Refaeli, s katero je v preiskavi zaradi domnevne večmilijonske utaje davkov - prijavila naj ne bi vsega zaslužka, pridobljenega v tujini.

Kdo se najbolje oblači?
People sicer vsako leto imenuje najlepše oblečene ljudi v Hollywoodu, letos pa so se prvič odločili podeliti nagrade za modni slog tudi zunaj Hollywooda.

Med nagrajenci sta se znašla nekdanja manekenka Elizabeth Hurley ter maneken in igralec Patrick Schwarzenegger, pa kopica nemških zvezdnikov: voditeljica Palina Rojinski, igralka Jessica Schwarz, igralec, pevec in pisatelj Florian David Fitz, igralka Alexandra Maria Lara ...