Na Pločniku slavnih je zdaj že 2581 zvezd. Foto: Reuters
Na Pločniku slavnih je zdaj že 2581 zvezd. Foto: Reuters

"Nisem preveč resna oseba in zelo rada imam komedijo," je za Variety dejala Hall. "Ravno zato mi je vedno znova malo smešno, da v seriji igram tako resno psihiatrinjo."

Na vprašanje, kako se jim je tako dolgo uspelo obdržati na televiziji, Hall odgovarja: "Zelo trdo smo delali. Smo skupina ljudi, ki rada dela skupaj in si vedno izmenjuje ideje. Drug z drugim zelo dobro sodelujemo."

V vseh teh letih so se na televizijah zamenjale desetine serij, a Days of Our Lives še vedno ostaja. "Imamo zveste in odlične oboževalce." Čeprav že 40 let upodablja eno osebo, se je še vedno ni naveličala. "Z leti je v bistvu postalo lažje, saj poznam vsak delček nje."

"Nisem vajena biti v središču pozornosti. Če ste danes tukaj, se morate zavedati, da ste postali eni izmed najpomembnejših ljudi v mojem življenju," je Deidre Hall dejala v svojem govoru ob razkritju zvezde.

Dodala je, da je svojemu liku v Days of Our Lives precej podobna in da je ravno dr. Marlena Evans zaslužna za njeno mesto na Pločniku slavnih.