Italijan Christof Innerhofer na ... pripravah (?) na Bahamih. Foto: Instagram
Italijan Christof Innerhofer na ... pripravah (?) na Bahamih. Foto: Instagram
Julia Mancuso skoraj vsakodnevno objavlja fotografije s Havajev, kjer ima na otoku Maui drugi dom. Foto: Instagram

Skupna zmagovalka seštevka svetovnega pokala in dobitnica zlate medalje v superveleslalomu na OI v Sočiju, Avstrijka Anna Fenninger, je tako po uspešni sezoni poletela na Bali.
Njena švicarska tekmica Lara Gut je bila v Afriki, kjer je med drugim obiskala narodni park Tsavo v Keniji. Američanka Julia Mancu se je držala "svojih" Havajev, kjer tudi med sezono z deskanjem združuje zabavo in malce alternativni trening.

Skupni zmagovalec svetovnega pokala na moški strani, Avstrijec Marcel Hirscher, je med rajskimi plažami izbral Maldive, dvakratni dobitnik olimpijske medalje Christof Innerhofer Bahame, nesporni ameriški veleslalomski šampion Ted Ligety pa Tahiti.
Poroke, upokojitve
Sveže upokojena Maria Höfl-Riesch je na svojem Instagramu objavila uživaško fotografijo s karibske plaže, mladi francoski šampion Alexis Pinterault pa iz Belizeja. Simpatični Nemec Felix Neureuther dopustuje med domačim Garmisch-Partenkirchnom in Ibizo, Bode Miller pa se z ženo Morgan Miller drži domačega San Diega. Občasno pozirata tudi na različnih družabnih dogodkih, kot so denimo konjske dirke v Kentuckyju.
Tina Maze, ki je po lanski izjemni sezoni uživala na Karibih, se je letos odločila, da poletje raje izkoristi za manjkajoče izpite na pedagoški fakulteti, Lindsey Vonn pa še vedno trdo dela, da bi se do prihodnje sezone zacelila poškodba, ki ji je preprečila nastop na OI.

In potem so bili še tisti, ki so premor med sezonama izkoristili za skok v zakonski jarem - med takimi je bil Ivica Kostelić, ki se je v Zagrebu oženil s svojim dolgoletnim dekletom, Islandko Elin Arnarsdottir. Par sicer pričakuje tudi naraščaj.

Poročila se je tudi zdaj že upokojena britanska smučarka Chemmy Alcott, in sicer s smučarskim kolegom Dougiejem Crawfordom, najuspešnejša španska smučarka Carolina Ruiz Castillo pa je v zakonski jarem skočila s serviserjem Tine Maze, Italijanom Andreo Viannellom. Oddan je tudi Švicar Marc Gini.
Več pa v spodnji galeriji.