Serena nabira moči na Hrvaškem. Foto: Instagram Serena Williams
Serena nabira moči na Hrvaškem. Foto: Instagram Serena Williams
Serena uživa v morskih radostih. Foto: Instagram Serena Williams

Če počitnikujete v Poreču ali Novigradu, ne bodite presenečeni, če med sprehodom po mestu ali pa tudi med plavanjem srečate številko ena ženskega tenisa.

Hrvaški paparaci mlajši izmed sester Williams sledijo na vsakem koraku, medije na Hrvaškem so tako preplavile fotografije slavne športnice, zdaj pa je nekaj fotoutrinkov z oddiha na veselje vseh svojih oboževalcev delila tudi Serena.

Na fotografijah vidimo 32-letno tenisačico, ki se je v Novigradu srečala tudi z županom Novigrada Anteom Milosom, kako trenira in predvsem kako uživa v morskih radostih.

S Sereno je, kot smo že pisali, tudi njen trener in ljubimec Patrick Mouratoglou, ki je stopil pred sedmo silo in pojasnil, kaj se dogaja z njegovo varovanko - po hitrem izpadu v Wimbledonu so začele krožiti govorice, da je zbolela za neznanim virusom, spet drugi so govorili, da je noseča: "Serena prestaja zelo težko obdobje. Po Wimbledonu sva se dolgo pogovarjala in se vrnila na delo," je poudaril Francoz in dodal, da že Serena trenira in se pripravlja, da se vrne še močnejša.

Vse več zvezdnikov na Hrvaškem
Serena sicer ni edina slavna osebnost, ki se je letos odločila za počitnice na Hrvaškem. Pri hollywoodskih zvezdnikih in drugih slavnih ameriških obrazih je izjemno priljubljen otok Hvar, kjer so letos počitnikovali: voditeljica in komičarka Ellen DeGeneres z ženo Portio de Rossi, igralka Keira Knightley, igralec Sam Worthington, NBA-jevec Blake Griffin ...

V Dubrovniku pa skupaj počitnikujeta Slavica Radić, nekdanja manekenka, znana predvsem kot nekdanja žena Bernieja Ecclestona, in njena velika prijateljica Sarah Ferguson, nekdanja snaha kraljice Elizabete II.