Igralca se ne ločujeta. Foto: Reuters
Igralca se ne ločujeta. Foto: Reuters
Skupaj imata dva otroka. Foto: Reuters

Igralca, ki sta lani poleti presenetila z novico, da se njuni življenjski poti po 13 letih ločujeta, sta zadnje čase namreč gosta vseh mogočih dogodkov, fotograf Reutersa pa ju je v objektiv ujel na podelitvi Chaplinovih nagrad v newyorškem kulturnem centru Lincoln, ki jo je filmsko združenje centra Lincoln podelilo že 41.

69-letni Michael in 44-letna Catherine sta, kot je videti po fotografijah, uspela prebroditi krizo, na rdeči preprogi sta se pojavila z roko v roki, ves večer na dogodku, na katerem podelijo priznanja najboljšim v svetu filma (tokrat so počastili režiserja, producenta in igralca Roba Reinerja), pa sta si namenjala ljubezenske poglede.

"Zelo srečna sta videti skupaj," je dejal za ameriški People eden izmed gostov, pred dnevi pa se je oglasil tudi "bližnji prijatelj", ki je dejal: "Stvari med njima tečejo zelo dobro. Vedela sem, da bosta storila vse, da bi rešila svoj zakon, še posebej zaradi svojih otrok. To je dobra stvar."

Zakonca imata skupaj 13-letnega sina Dylana Michaela in 10-letno hčerko Carys Zeta.

Nič od "poskusne ločitve"
Igralca, ki sta se spoznala na filmskem festivalu v Franciji, sta novico o "poskusni ločitvi" objavila avgusta lani. Takrat sta dejala, "da si bosta vzela nekaj časa zase, saj se želita potruditi, da zakon rešita". Oba so v preteklosti pestile tudi zdravstvene težave. Douglasu so tako leta 2010 diagnosticirali raka na grlu, Zeta Jonesova pa je morala leto pozneje poiskati pomoč zaradi bipolarne motnje.