Tony in Axelle, to sta lepi par ... Foto: EPA
Tony in Axelle, to sta lepi par ... Foto: EPA
Axelle Francine (levo) in Tony Parker
Tony je osvojitev naslova skupaj z zaročenko in soigralci proslavljal v enem izmed ljubljanskih nočnih klubov. Medtem ko so Tonyjevi soigralci slavili do jutranjih ur, se Tony in Axelle na zabavi nista dolgo zadržala. Foto: EPA

Kamere so po koncu tekme sledile prvemu zvezdniku evropskega prvenstva, ki je strumno hitel na tribuno, na kateri je zanj navijala Axelle Francine.

Slavni košarkar in francoska novinarka, ki sta se spoznala maja 2011, sta svojo zvezo dolgo skrivala pred radovednimi očmi javnosti, prek luže sta se skupaj na rdeči preprogi pojavila le nekajkrat, prvič pa sta se vsej Evropi javno pokazala prav na naših tleh.

31-letni Tony je leto starejši Axelle nadel zaročni prstan to poletje, ni pa še znano, kdaj se bosta zaljubljenca sprehodila do poročnega oltarja. To bo drugi zakon za košarkarja NBA-ekipe San Antonio Spurs - tri leta je bil poročen s hollywoodsko igralko Evo Longorio - in prvi za temnolaso Francozinjo.

Axelle, magistra informatike in komunikacij, živi skupaj s Tonyjem prek luže, tam pa opravlja svoje novinarsko delo za francoske in angleške spletne strani - njena področja so zdravje, moda, francoska politika, nogomet in tenis, obenem pa je tudi spletna razvijalka.

Nezvesti Tony
Grešni kozel oziroma krivec za konec prvega zakona z Evo Longorio je bil prav Tony, ki je hollywoodsko igralko varal, med drugim tudi z ženo nekdanjega soigralca Brenta Berryja.

"Številni pravijo, da bi ga morala sovražiti, da bi ga morala uničiti, ampak tega ne morem. Želim, da je srečen, saj je dobra oseba. Verjamem v oproščanje in pozabljanje. Z razlogom sva bila skupaj, spominjala se bom le lepih trenutkov," je dejala Longoria v šovu Piersa Morgana in svojemu nekdanjemu možu zaželela vso srečo.

Te mu v teh dneh prav gotovo ne manjka - poleg tega da je zaljubljen do ušes, je končno osvojil tako želen naslov s svojo reprezentanco na pravkar končanem EuroBasketu.