Thalia se je svoje zvezde neizmerno razveselila. Foto: EPA
Thalia se je svoje zvezde neizmerno razveselila. Foto: EPA

42-letna zvezdnica s polnim imenom Ariadna Thalia Sodi Miranda je ena tistih, ki jim je uspel preboj iz sveta mehiških telenovel, po katerih jo poznajo v številnih državah sveta, v glasbeno in igralsko ameriško meko - Hollywood.

Medtem ko se je na začetku svoje kariere ukvarjala pretežno z igranjem, se je v zadnjem času bolj posvetila pevski karieri - in tudi tu ji je uspelo, saj velja za eno najbolj prodajanih latinskoameriških glasbenic v ZDA. Verjetno se ima za to zahvaliti tudi svojemu možu, glasbenemu založniku Tommyju Mottoli (nekdanjemu možu Mariah Carey), ki je med drugim zaslužen za velik uspeh založbe Sony in čigar bančni račun tehta več kot 200 milijonov dolarjev.

Na predstavitvi 2.514. zvezde na Pločniku slavnih se je Thalii poleg moža in zvezdniških prijateljev pridružila tudi številna množica oboževalcev. Zvezdnica je na prireditvi poskrbela za nemalo smeha poskrbela, ko je v roke vzela fotoaparat, se namestila med fotografe in "preverila", kako je biti na drugi strani fotografskega objektiva.