Igralka je drugič noseča. Foto: Reuters
Igralka je drugič noseča. Foto: Reuters

35-letna igralka je na hollywoodski premieri filma Ant-Man ukradla pozornost svojima soigralcema iz filma Michaelu Douglasu in Paulu Ruddu ter preostali filmski ekipi. Fotografi so namreč v objektiv želeli ujeti predvsem igralko, ki se je po dolgem času spet udeležila kakšnega javnega dogodka - zadnjič se je na rdeči preprogi pojavila decembra lani na premieri zadnjega dela Hobita, pri tem pa je prvič pokazala svoj nosečniški trebuh.

Z velikim nasmeškom na obrazu je igralka veselo pozirala, za to priložnost pa je izbrala obleko znamke Halston Heritage.

Igralka ima z dolgoletnim partnerjem Normanom Kalijem, ki ga je spoznala med snemanjem Skrivnostnega otoka (Lost) - delal je v producentski ekipi - štiriletnega sina Kahekilija Kalija. Za revijo Ocean Drive je januarja povedala, da ji nosečnost zelo ustreza in da je nekoč celo sanjala o šestih otrocih. Z možem si že nekaj časa prizadevata tudi posvojiti otroka oziroma več otrok, ampak kot je povedala, je proces posvojitve zelo zahteven.

Igralka se je med priljubljeno serijo dvakrat zaljubila, pred Normanom je bila Lillyjeva pet let v zvezi s soigralcem - prav tako iz serije Skrivnostni otok - Dominicom Monaghanom.