Draga, brez skrbi, vse je na mestu ... Foto: EPA/Reuters
Draga, brez skrbi, vse je na mestu ... Foto: EPA/Reuters

Na canskem filmskem festivalu se gnete lepotic, ki s svojimi zapeljivimi oblekami privlačijo poglede navzočih, za najdrznejši pa sta se izkazali ruska manekenka Irina Shayk in francoska igralka Emmanuelle Seigner.

Spremljevalka nogometnega superzvezdnika Cristiana Ronalda je v sredo pritegnila glavnino pozornosti na premieri filma All Is Lost, na sobotni premieri filma La Venus a la Fourrure (Venus in fur) pa so bile vse oči uprte v 46-letno plavolaso igralko Emmanuelle Seigner.

Nekdanja manekenka in pevka, ena izmed najboljših prijateljic Carle Bruni Sarkozy, je žarela v rdeči obleki Alexandrea Vauthierja z izrazito globokim dekoltejem, ki ni prepustil veliko domišljiji, tudi izrez na nogi pa je bil tako visok, da so ji na plano pokukale tudi rdeče spodnjice. Obute je imela rdeče Louboutinove sandale.

Emmanuelle, ki smo jo gledali v filmih The Diving Bell and the Butterfly (2007), Frantic (1988) in La Vie En Rose (2007), se je na rdeči preprogi pojavila s svojim 33 let starejšim možem Romanom Polanskim, ki je tudi režiral film La Venus a la Fourrure - film govori o tem, kako igralka Vanda skuša režiserja prepričati, naj ji podeli vlogo, Polanski pa je navdih za film črpal v erotični noveli Venus in furs Leopolda von Sacherja - Masocha.

Seignerjeva je Polanskega srečala med snemanjem filma Frantic leta 1988, kjer so iskrice med zvezdnikoma tudi preskočile. Leto pozneje sta se zaljubljenca že poročila, v zakonu pa sta se jima rodila hčerka Morgane in sin Elvis. Srečna družina skupaj živi v Parizu, kjer Seignerjeva tudi največ ustvarja.

Zakoncema je na rdeči preprogi ves čas stal ob strani tudi Mathieu Amalric, glavni igralec iz filma La Venus a la Fourrure, kdo vse se je še udeležil premiere, pa si lahko pogledate spodaj.