Foto:
Foto:

Med drugim so na festivalu, za katerega so vstopnice razprodali v pičlih 40 minutah, opazili Brooklyna Beckhama, sina nogometaša Davida Beckhama in nekdanje "spajsice" Victorie Beckham, manekenko Kendall Jenner, polsestro Kim Kardashian, ter starleto Paris Hilton. Manjkala pa ni niti igralka Kate Bosworth, ki je redna obiskovalka festivala.

Med druge "navadne smrtnike" se je pomešal še hollywoodski zvezdnik Leonardo DiCaprio, ki je svojo identiteto poskušal skriti za čepico, Kendall je prišel pozdravit dober prijatelj Justin Bieber, ob glasbi pa so uživali tudi manekenka Alessandra Ambrosio, pevka Rihanna, igralec Robert Pattinson in njegova dobra prijateljica Katy Perry.

Festival Coachella so prvič organizirali leta 1999 v kalifornijski puščavi, ko ga je obiskalo 25.000 ljudi, v prihodnjih letih pa je število prodanih vstopnic le še naraščalo. Letos festival poteka kar dva konca tedna, med 10. in 12. aprilom ter med 17. in 19 aprilom. Glavna imena na koncernih odrih pa so AC/DC, Drake in Jack White.