Zarečenega kruha se največ poje. Foto: EPA
Zarečenega kruha se največ poje. Foto: EPA

Predstavnica glasbenega bogataša AnnMarie Thomson je povedala, da je prvi skupni otrok Simona in njegove izbranke Lauren Silvermann na svet privekal v petek v New Yorku. Novopečeni očka je na svojem Twitterju napisal, da je malček, ki sta ga z Lauren poimenovala po njegovem očetu Ericu zdrav in postaven.

"Ne znam z otroki," je oktobra lani Cowell dejal za ameriški Parade in dodal: "Ampak mislim, da bom dober oče, trudil se bom po najboljših močeh. Ponosen sem, da bom oče."

Nosečnost Silvermanove je prišla v javnost, ko je Laurenin nekdanji mož, nepremičninski mogotec Andrew Silvermann vložil ločitvene papirje na newyorškem sodišču. Silvermann je prav Cowella, svojega "velikega prijatelja", okrivil za razhod z Lauren.

Cowell se je namreč zapletel v razmerje s 37-letno Američanko, znano pripadnico newyorške družabne smetane, medtem ko je ta bila poročena, za Silvermanna pa je bila kaplja čez rob, ko je izvedel, da njegova žena z drugim moškim pričakuje otroka. Presenečenje je bilo toliko večje, ko mu je Lauren priznala, da je noseča s Cowellom.

Cowella poleg otrok ni nikoli navduševala niti misel na poroko. "Menim, da so mnogi zakonci na smrt zdolgočaseni. Ne morem si predstavljati ničesar hujšega kot življenja v nesrečnem zakonu," je dejal pred časom. Ali se bo tudi v tem primeru glasbeni producent premislil in bo svojo drago Lauren le odpeljal do poročnega oltarja ...