Megan pravi, da je bila družina od nekdaj njena velika želja, zato se z Brianom zelo veselita novega člana. Foto: EPA
Megan pravi, da je bila družina od nekdaj njena velika želja, zato se z Brianom zelo veselita novega člana. Foto: EPA

Začnimo pri 27-letni Megan Fox in 13 let starejšem Brianu Austinu Greenu, ki sta potrdila, da pričakujeta drugega otroka. Še pred kratkim se je Megan prvega poroda spominjala kot zelo boleče in intenzivne izkušnje, a očitno so tegobe zdaj pozabljene in par, ki se je septembra lani razveselil prvorojenca Noaha, je šel hitro v "akcijo".

Brian ima iz prejšnjega razmerja z Vanneso Marcil 11-letnega sina Kassiusa Lijaha.

Medtem ko tabloidi še čakajo na prvo sliko North, prvorojenke Kim Kardashian in Kanyeja Westa, se šušlja, da Kimina sestra Kourtney s partnerjem Scottom Disickom pričakuje tretjega otroka, ki bi se pridružil Masonu in Penelope.

In skoraj ne mine teden brez novih vesti o nosečnosti 44-letne hollywoodske ljubljenke Jennifer Aniston, ki je že nekaj časa zaročena s kolegom Justinom Therouxom, s katerim naj bi si zelo želela naraščaja in sta se menda zaradi njene "vse glasneje tiktakajoče biološke ure" že zatekla k umetni oploditvi. Namigovanja so se okrepila po premieri Jeninega novega filma Mi smo Millerjevi, na kateri so ostra očesa opazila njen domnevni rastoči nosečniški trebušček. Morda pa je šlo le za gubo na oprijeti obleki ...