Melania prosi za spoštovanje zasebnosti njenega očeta. Foto: AP
Melania prosi za spoštovanje zasebnosti njenega očeta. Foto: AP

Revija je podatke o polbratu morebitne ameriške prve dame pridobila iz sodnih spisov, dodatno pa jih je podkrepila še s pričevanjem sina Marije Cigelnjak, ki je leta 1964 obvestila Viktorja Knavsa, da je zanosila. Po poročanju revije naj bi ji oče Melanie Trump najprej ponudil poroko, nato pa naj bi si premislil in zahteval splav ter pozneje zanikal očetovstvo.

Denis se je rodil maja 1965, mati Marija pa je vložila tožbo za preživnino, ki jo je Knavs izgubil šele, ko je do konca izčrpal vse pravne poti in so mu s testom dokazali očetovstvo.

Od družine Knavs in Trumpa noče ničesar
Denis je za revijo GQ povedal, da sam nikoli ni dal pobude za srečanje z družino Knavs, ker jih ni hotel motiti oziroma od njih ali Donalda Trumpa noče nič, čeprav ne bi imel nič proti, če bi kdaj srečal polsestri Melanio in Ines.

Dodal je še, da se z Viktorjem Knavsom nikoli ni srečal, zato je sklepal, da Melania zanj sploh ne ve.

Revija je s svojimi ugotovitvami seznanila tudi Melanio, ki je najprej zanikala resničnost članka, po prejemu sodnih spisov iz Slovenije pa je povedala, da je za zadevo vedela že dolgo in zaprosila za spoštovanje zasebnosti njenega očeta.

Melania ima "transilvanski" naglas
Revija GQ je v daljšem prispevku sicer na podlagi pogovora z Melanio Trump in raziskav objavila daljši prispevek o lepotici slovenskega rodu, ki menda ni bila navdušena nad moževo odločitvijo, da se poda v predsedniško kandidaturo, in mu priporočila, naj dobro razmisli. Zdaj ga popolnoma podpira in od časa do časa pride na kakšno zborovanje.

Za njunega desetletnega sina Barrona skrbi sama, ko ima sin zanesljivo varstvo, z možem sodeluje v kampanji, je povedala. Revija jo opredeli kot vljudno, zadržano in umirjeno z rahlo zasanjanim "transilvanskim" naglasom.

Ločena kopalnica je ključ do uspeha
Poleg znanih podatkov navaja tudi tiste manj znane, kot je izjava Donalda Trumpa za razvpitega radijskega voditelja Howarda Sterna pred leti, da je Melania idealna žena, ki ga ne obremenjuje in ne nerga, in je omikana ženska, ki je še nikoli ni slišal prdniti. Ključ do uspeha naj bi bila ločena kopalnica.

Melanija je še povedala, da je imela zelo rada svoje čudovito otroštvo v Sloveniji. Sin Barron tekoče govori slovensko in v tem jeziku govori s starimi starši Viktorjem in Amalijo, ki so se preselili v New York.