Kate je pri 37 letih že tretjič poročena. Foto: EPA
Kate je pri 37 letih že tretjič poročena. Foto: EPA
Kate Winslet in Sam Mendes
Še najdlje je 'zdržala' ob Samu Mendesu. Foto: EPA

Pri izmenjavi zaobljub je bila prisotna le peščica gostov, njunih najboljših prijateljev in družinskih članov. Menda sta dogodek tako dobro skrivala, da še njuni starši niso vedeli, zakaj so bili povabljeni čez lužo. Nedov oče Robert je tabloidu The Sun dejal: "Na kraj pameti mi ni padlo kaj takega, a po drugi strani je res, da me pri njiju nič ne more presenetiti."

Kate, ki ima iz prejšnjih zvez že dva otroka, in Ned, ki je nečak britanskega poslovneža Richarda Bransona in je tudi zaposlen v njegovem koncernu Virgin, sta se zaročila poleti in tudi takrat sta novico prikrila medijem in večini sorodnikov ter prijateljev.

Zbližala ju je (skoraj) tragedija
Par sta le dobro leto, spoznala pa sta se na resnično nenavaden način - avgusta leta 2011 sta oba dopustovala na otoku, ki ga ima v lasti milijarder Branson. Nenadoma je izbruhnil požar, v katerem je igralka rešila Bransonovo 90-letno mater.

Oskarjevka sicer skače iz zveze v zvezo, saj je le nekaj mesecev pred Rocknrollom razdrla zvezo z Louisom Dowlerjem. Predtem je bila poročena že dvakrat - leta 2003 se je za ta korak prav tako odločila brez velikih priprav in povsem na skrivaj. Takrat sta si z znanim režiserjem Samom Mendesem poročne zaobljube izmenjala na nekem karibskem otoku, z njima pa so bili le trije prijatelji in Katina hči Mia. Njun zakon je trajal osem let, v njem se jima je rodil tudi sin Joe. Ločila sta se marca lani.

Njena prva velika ljubezen umrla
Prvi pa je igralki prstan leta 1998 nataknil Jim Threapleton. Njuna sreča je trajala tri leta. Še pred tem je bil njena prva velika ljubezen igralec Stephen Tredre, s katerim je bila skupaj pet let. Zanj je dejala, da je bil ob družini najpomembnejši človek v njenem življenju, a je zaradi kostnega raka umrl pri 34 letih, kmalu zatem, ko je končala snemanje filma Titanik.

Tudi Ned, ki si je pred leti spremenil ime iz Abela Smitha, že ima izkušnje z zakonom, tri leta je bil poročen z mlado Elizo Cowdray.