Hamilton in Scherzingerjeva sta v preteklosti polnila rumene medije prav zaradi pestrega ljubezenskega razmerja. Foto: EPA
Hamilton in Scherzingerjeva sta v preteklosti polnila rumene medije prav zaradi pestrega ljubezenskega razmerja. Foto: EPA

Zveza z ameriško pevko Nicole Scherzinger je vse prej kot lahka - konec koncev se je par že nekajkrat razšel. Oddaljenost pa je še dodatna prepreka v njunem odnosu.

"Ni lahko. Ona živi v Los Angelesu, jaz v Monaku in zaradi dela veliko potujem. Njen delavnik pa je ves čas dinamičen - ali gre za nastopanje v X Factorju, Plesu z zvezdami, Cats ali gre za glasbo. Tako zelo težko uskladiva svoja urnika," je priznal Hamilton po poročanju Daily Maila.

Ob tem je še delil anekdoto, kako je enkrat odpotoval za pet tednov v Azijo in se ves čas nista videla. "Bilo nama je zelo težko," je dodal. Tako je bil še toliko pomembnejši trenutek po zmagi, ki ga je ujelo tudi oko paparacev.

"Očitno je, da nama je bilo težko, ker se nisva videla, ko sem se pripravljal za dirko. Da pa sem lahko imel Nicole ob sebi ta konec tedna, je zares posebna čast," je še dodal.

In medtem ko ju mediji že imenujejo "Hamzingers", Lewisu poimenovanje ni všeč: "Nisva Posh in Becks ali Brangelina. Sva edinstvena."