Iz sveta znanih
(8)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 4.0 od 10 glasov Ocenite to novico!
Harry Styles
Na premieri v Londonu je imel priložnost stisniti roko princu Harryju. Foto: Reuters
Harry Styles
Čeprav je na snemanju užival, se mu zdi, da bo Dunkirk njegov prvi in tudi zadnji film. Foto: Reuters

Dodaj v

Harry Styles: Dvomim, da bom kdaj našel boljši film od Dunkirka

Osredotočil se bo na glasbeno kariero
15. julij 2017 ob 16:52
London - MMC RTV SLO

Harry Styles, ki je v filmu Christopherja Nolana Dunkirk opravil svoj igralski debi, je v intervjuju na rdeči preprogi pojasnil, da najverjetneje ne bo igral nikjer več.

Styles ima sicer v filmu majhno vlogo - igra vojaka Alexa -, na londonski premieri pa je novinarjem dejal, da je to najverjetneje tudi njegova zadnja. "Tega filma bi se takoj lotil znova," je dejal, tik preden je na rdeči preprogi stisnil roko princu Harryju, in dodal, da dvomi, da bo še kdaj našel tako dober scenarij, kot je bil ta.

Šteje si v čast, da je lahko delal s filmskimi velikani, kot so Nolan, Tom Hardy, Sir Kenneth Branagh, Mark Rylance, in Cillian Murphy.

"Res sem užival in počutim se počaščenega, da sem bil lahko del tega filma. Že ko sem slišal, da bo režijo prevzel Christopher, sem komaj čakal, da si ga lahko ogledam, in nekako sem si želel z njim tudi sodelovati."

Pred časom je izdal, da je bila sama vloga fizično zelo zahtevna. "A čisto vsi so se zavedali, da ne glede na to, kako težko je za nas, to ni nič v primerjavi s tistim, kar so doživljali vojaki, ko se je to dejansko dogajalo," poroča portal Music News. "V sami zgodbi ni prostora za nelagodje ali pritoževanje. Hkrati pa se je nemogoče pritoževati na snemanju, kjer se režiser spopada s čisto enakimi stvarmi kot igralci - ni v šotoru, ampak je s teboj v vodi, v pesku, tudi njega zebe. Prav tako zjutraj prvi pride in zvečer zadnji gre."

Ni vedel, kako slaven je Styles
Christopher Nolan se sicer ni zavedal, kako slaven je Harry, ko mu je ponudil vlogo v akcijski vojni drami Dunkirk. "Moji otroci so sicer govorili o njem, a tega nisem dojel. V zasedbo sem ga sprejel, ker je popoln za vlogo in si jo je resnično zaslužil."

Tudi Mark Rylance ni vedel, da je njegov soigralec nekdanji član priljubljene glasbene skupine One Direction, temveč mu je to pojasnila 11-letna nečakinja. "Nad Dunkirkom je bila bolj navdušena kot nad katerim koli mojim filmom, in to zgolj zato, ker v njem igram s Harryjem."

P. B.
Prijavi napako
Komentarji
ThePretender
# 15.07.2017 ob 20:23
Tale fant ima zdaj nekaj solo komadov (hvala bogu, nikoli nisem maral boy/girl skupin) in zna dejansko peti. Bomo videli če zna tudi igrati.
japplek
# 15.07.2017 ob 17:56
Zna bit res hud film...
are
# 16.07.2017 ob 07:40
tesnilo mam samo Benquick, bo ok?
Binder Dandet
# 15.07.2017 ob 19:29
Do zadnjega odstavka sem se čudil, kdo je ta tip, da je odigral prvo in zadnjo vlogo v življenju in je to zanimivo za medije. Potem ste le omenili, da je član one direction. Res pa je, da če bi na začetku prebral, bi kliknil drugam.:)
HisAirness23
# 15.07.2017 ob 21:41
Nolan še ni naredil slabega filma - ravno nasprotno. Njegovi filmi so vrhunska kvaliteta in predvidevam da tudi Dunkirk ne bo nič drugačen. Komaj čakam, da si ga ogledam v kinu, zna biti spektakel.
SF0100
# 15.07.2017 ob 17:26
A je že na torrentih?
oziris.va
# 15.07.2017 ob 17:33
V kinu pa res.
tesnilo
# 15.07.2017 ob 23:25
kakav dunkirk lepo vas prosim...
Kazalo