Styles že od ustanovitve skupine velja za najbolj nadarjenega med njimi. Foto: Reuters
Styles že od ustanovitve skupine velja za najbolj nadarjenega med njimi. Foto: Reuters

Oboževalci One Direction že od začetka odmora živijo v negotovosti, saj je vedno bolj vprašljivo, ali se bo skupina v postavi Harryja Stylesa, Louisa Tomlinsona, Liama Payneja in Nialla Horana sploh kdaj še vrnila.

Harry Styles, ki so ga mnogi že od ustanovitve skupine označevali za najbolj nadarjenega, ustvarja lastno glasbo. Kitarist skupine Snow Patrol Johnny McDaid je za BBC dejal, da s Stylesom sicer sodelujeta že leta, ampak da sta pred kratkim temu začela posvečati vse več časa in energije.

"Všeč mi je njegov trenutni zvok, hkrati pa je tudi neverjetno nadarjen," je dodal McDaid. "Svet bo navdušen nad njegovo novo glasbo."

McDaid je razkril tudi, kakšnega ustvarjalnega procesa se mladenič iz One Direction najraje drži. "Še nikoli nisva delala v pravem studiu. Največkrat opremo postaviva kar v njegovem ali mojem domu."

Ne glede na vsa namigovanja pa podrobnosti o samostojni plošči še vedno ostajajo skrite. "Ne vem, kdaj bo izšla njegova plošča," je poudaril McDaid. "Ampak vem, da bo to nekaj resnično posebnega in da bodo nad skladbami navdušeni vsi."