Igralca si želita zasebnosti. Foto: EPA
Igralca si želita zasebnosti. Foto: EPA

Vir blizu para je za revijo Us Weekly povedal, da sta se hollywoodska igralca spoznala januarja prek skupnih prijateljev in da od takrat hodita na zmenke. 33-letni Josh je eden izmed tistih zvezdnikov, ki ne mara preveč pozornosti medijev in paparacev, zato ne želi, da se z Amando srečujeta v javnosti.

26-letna lepotica je predtem v svojo mrežo ujela že igralca Dominica Cooperja in Ryana Phillippa, Hartnett pa slovi po tem, da so mu všeč plavolaske. Romance je imel že s Kirsten Dunst, Sienno Miller, Scarlett Johansson in Gisele Bundchen.

Začetek ene, konec druge zvezdniške romance
Eva Longoria
, zvezdnica serije Razočarane gospodinje, se je razšla z Eduardom Cruzom, mlajšim bratom igralke Penelope Cruz, poroča People.

Par so sicer prvič opazili skupaj februarja lani, ko sta si v nekem kabaretu ogledala nastop plesne skupine flamenka in si privoščila večerjo. To je bilo le mesec dni po tem, ko se je Longoria ločila od košarkarja Tonyja Parkerja.

Z Eduardom sta bila skupaj dobro leto, mediji pa so v tem času pogosto namigovali, da bo Penelope postala Evina svakinja. Po podatkih vira blizu para pa naj bi bila ta ljubezenska zgodba končana.