Bodoči zet Wayna Gretzkega v objemu Pauline. Foto: Instagram
Bodoči zet Wayna Gretzkega v objemu Pauline. Foto: Instagram
Wayne Gretzky
Wayne in Janet Jones Gretzky bosta postala stara starša. Foto: Reuters

"Dobili bomo dojenčka," je na Instagramu zapisala Paulina in ob zapis pripela sliko, ki jo prikazuje s trebuščkom nosečnice. 25-letna manekenka, ki si želi uspeti tudi v glasbenem svetu, se je z očetom Gretzkyjevega vnuka Dustinom Johnsonom začela sestajati leta 2011. Dve leti za tem sta se poročila.

30-letni Johnson je poklicni igralec golfa, ki trenutno ne igra, saj se želi psihično pripraviti na nadaljevanje kariere. Po drugi strani je spletni portal Golf.com poročal, da je bil Johnson pozitiven na testiranju za nedovoljena poživila (domnevno naj bi užival kokain), zato naj bi ga zveza izključila za šest mesecev.

Po poročanju istega portala naj bi padel na testiranjih za kokain že dvakrat (enkrat v začetku tega leta, enkrat leta 2012) in leta 2009 za marihuano. "Očitno življenje ni popolno in šel je čez veliko prelomnic, toda rekel mi je, da bo postal boljši in bolj odgovoren človek. To ga je v mojih očeh naredilo boljšega športnika in golfista," je dejal njegov tast Wayne v pogovoru za spletno stran Sportsnet 590 The Fan.

Ob tem je dal še lekcijo, da ljudje pogosto pozabljamo, da so tudi športniki le ljudje in da je najpomembneje, da ima njegov zet čisto srce.