Nekateri mediji namigujejo, da sta igralca že zaročena. Foto: EPA
Nekateri mediji namigujejo, da sta igralca že zaročena. Foto: EPA

24-letni Britanec, ki je zaslovel z vlogo domišljavega najstniškega šarmerja v televizijski seriji Mularija (Skins), je za revijo V Man spregovoril o razmerju z bolj slavno 23-letno Lawrenceovo.

Nicholas in Jen sta se zbližala leta 2011 med snemanjem filma X-Man: First Class. Po dveh letih sta razmerje za nekaj časa prekinila, težava pa naj bi bila predvsem razdalja, saj igralka živi v Los Angelesu, on pa v Londonu. Med snemanjem novega dela filmske franšize X-Man sta prijateljevanje obnovila, skupaj pa sta se pojavila tudi na nedavni podelitvi oskarjev.

Čeprav veliko parov raje loči delo in partnerstvo, pa je Nicholas povedal, da uživa, ko dela z Jennifer: "Zabavno je, saj si v tem poslu precej časa ločen drug od drugega. Tako da je krasno, kadar snemava skupaj, saj lahko dejansko nekaj časa preživiva skupaj."

Britanec je tokrat prvič spregovoril o svojem razmerju, saj zvezdnika zasebnost raje skrivata pred radovednimi očmi javnosti. Vendar pa je to vedno težje, je priznal Hoult. Od leta 2011, ko sta prvič postala par, se ni spremenilo veliko stvari, je povedal, ena pa se je zagotovo. Odkar sta z Jen postala prepoznavna estradnika, ljudi vse bolj zanima tudi njuno zasebno življenje, prav tako pa ju pogosteje spremljajo paparaci.

Kljub vsej pozornosti, ki jo prejema Jennifer, pa Nicholas pravi, da se igralka ni spremenila in da je ostala skromna: "To jo dela posebno." Meni, da obstajajo le redki ljudje, ki jih slava ne spremeni.