Številni si želijo, da bi Elba postal prvi temnopolti Bond. Foto: Reuters
Številni si želijo, da bi Elba postal prvi temnopolti Bond. Foto: Reuters

V igri za igralca se pojavlja kar nekaj imen, med favorite spada tudi 43-letni Idris Elba, ki je na stavnicah kar nekaj časa vodil. A očitno bodo njegovi oboževalci razočarani, saj Elba vloge, če bi mu jo ponudili, ne bi sprejel.

"Mislim, da sem prestar za to. Tekanje okoli avtomobilov in žensk, kdo bi si želel tega? Zveni grozljivo," je po poročanju BBC-ja povedal zvezdnik televizijskih serij The Wire in Luther.

Z naslovom najstarejšega Bonda do zdaj se sicer lahko pohvali Roger Moore, ki je v svojem prvem filmu o Bondu Živi in pusti umreti (Live and Let Die) zaigral, ko je bil star 45 let. Bonda je upodabljal vse do leta 1985. Ko se je "upokojil", je bil star 58 let.

Producentka ostaja skrivnostna
V igri za vlogo Bonda se pogosto omenjajo še Tom Hiddleston, Aidan Turner, James Norton in Jamie Bell, a za zdaj še ni jasno, ali gredo ugibanja sploh v pravo smer.

Producentka petindvajsetega Bonda zapored Barbara Broccoli ostaja skrivnostna. O imenih noče govoriti, prav tako pa še vedno ostaja skrivnost, kdaj naj bi se snemanje začelo, saj se Broccolijeva trenutno posveča drugim projektom.