Iz sveta znanih
George in Amal Clooney sta se spoznala leta 2013. Foto: Reuters

Dodaj v

Igralec George Clooney udeležen v nesreči s skuterjem

Ni dobil resnih poškodb
10. julij 2018 ob 11:30
Rim - MMC RTV SLO

Hollywoodski zvezdnik George Clooney je bil po poročanju tujih medijev poškodovan v prometni nesreči. Po prvih podatkih naj bi prišlo do trčenja njegovega skuterja in avtomobila.

Nesreča se je zgodila na Sardiniji, kjer ameriški igralec snema najnovejšo televizijsko serijo Catch 22. Predstavniki za odnose z javnostmi bolnišnice John Paul II so pojasnili, da so Clooneyja že odpustili iz bolnišnice, po neuradnih podatkih pa naj bi si poškodoval kolk.

Igralec v šestdelni seriji Catch 22 o drugi svetovni vojni, ki bo na televizijske ekrane prišla leta 2019, igra poveljnika ameriškega vojnega letalstva, za televizijo pa je prirejena po romanu Josepha Hellerja.

George in žena Amal Clooney, ki sta se leta 2014 poročila v Benetkah, sta se sicer lani razveselila dvojčkov - deklice Elle in dečka Alexandra. Par se je spoznal leta 2013, ko sta skupaj delala pri nekem projektu, povezanem s kršitvami človekovih pravic v Siriji, prvič pa so ju v javnosti skupaj opazili oktobra med večerjo v Londonu.

Clooney je takrat vse govorice o romanci zavrnil, češ da so izmišljene. Toda čez nekaj mesecev jo je pripeljal s seboj v Belo hišo, skupaj sta preživela počitnice na Sejšelih in safari v Tanzaniji, 22. aprila 2014 pa sta se zaročila in se nato septembra istega leta poročila.

P. B.
Prijavi napako
Komentarji
Ocelot
# 10.07.2018 ob 12:08
Ta članek kaže vse patetičnost današnjih piscev tračev o znanih osebnistih: očitno se je piscu člakna zazdelo, da je novica o Cloonijevi nesreči sama po sebi preveč kratka in suhoparna, zato se je brez kakršnegakoli vzroka odločil, da bo predstavil bralcem še zgodovino Cloonijevega razmerja z Amal, čeprav le-ta nima nikakršne povezave z novico.
Banban
# 10.07.2018 ob 15:45
Luka Novak, u bistvu si reagiral natanko tako, kot Levicar Trcek. Jaz pa sem govoril samo in le o zelo slabem delu takozvanega prevajalca. Govoril sem o izdelku. Ti si zadevo spolitiziral, in povlekel skrajno lude povezave. Ce pa ze hoces. Toninov Bog naj zivi njega doma. Vera naj bi bila intimna zadeva, o kateri je debata nepotrebna. Enako na zivce mi gredo debeli zlati krizi, talarji in nikabi. Verske institucije, bi morale imeti dovolj samodiscipline in kulture, da se v politiko ne vmesavajo. Pokazal si religiozni fanatizem v vsem svojem sijaju. Ce bi bil rojen 300km juzno.....
Banban
# 10.07.2018 ob 13:54
Ojoj. Upam da se dec pozdravi. Trk tudi pri zelo nizki hitrosti lahko naredi precej skode.

O “piscu” clanka pa.....lepo prosim no. Ce bi prevajal iz originala, bi verjetno brali o bolnisnici Giovanni Paolo II, ker je trcil ob angleski trac, je to John Paul ll, da bi prevedl v Janeza Pavla drugega, pa ni zneslo. Funkcionalna pismenost cvek. Splosna razgledanost popravni.
pjandura
# 10.07.2018 ob 15:03
Kdo sploh je ta Clooney, razen batmana še nisem videl filma v katerem bi nastopal, omenjate pa ga kot da bi bil Messi

In tisto je bil najslabši Batman. No tiste oceanove ima, pa igral je v The Thin Red Line, potem glavna vloga v nekaj solidnih npr. Up in the air, The Descendants, The ides of march... ni pa nek oh in sploh presežek.
malikaliber
# 10.07.2018 ob 14:47
Ojoj, kaj bo pa zdaj????
Banban
# 11.07.2018 ob 13:34
Luka Novak, vse ti je odpusceno.
Luka Novak
# 11.07.2018 ob 09:38
@Banban

Reakcija v Terčkovem slogu je tvoj » Toninov Bog naj zivi njega doma«. Tebi, Terčku in še komu očitno niso znane človekove pravice in temeljne svoboščine, med drugim zapisane tudi v Ustavo RS.

Vera je del vsakdanjega javnega življenja, izpovedovanje vere v javnem življenju je svobodno, veliko ljudi vero javno izraža. V parlamentu, na nogometnem igrišču, .. sta zgolj dva dodatna primera. Slovensko brezboštvo, ima na žalost zaradi vzgoje, ateizma, nerazgledanosti ali Bog ti ve česa, hude težave, zadrege ... Eno si tudi sam odkril.
izo
# 11.07.2018 ob 06:37
banban, podpis.

klovni pa naj pri svojih letih preseda na kaj bolj njemu primernega, ni več 15..
Luka Novak
# 10.07.2018 ob 15:24
Original, če koga zanima

http://www.lanuovasardegna.it/olbia/cron
aca/2018/07/10/news/george-clooney-all-ospedale-con-la-sua-moto-e-finito-contro-un-auto-che-stava-svoltando-1.17047185
Luka Novak
# 10.07.2018 ob 15:25
@Banban

Besede Bog, papež ali karkoli podobnega so v Sloveniji še vedno tabu. V parlamentu je na ustanovni seji zaradi “Bog živi Slovenijo!” (zaključek zahvale poslancem Mateja Tonina), poslancu Levice Trčku odpovedal zdrav razum – po njegovem je “Bog živi Slovenijo!” kršitev ustave. Na nogometnih tekmah aktualnega prvenstva, vse tipične in večini znane katoliške geste igralcev na igrišču ali ob njem naši vrli novinarji pospremijo z »nogometnimi bogovi«, "zahvalil, priporočil .. se je Bogu" ali kaj podobnega najverjetneje še lep čas ne bomo slišali. Tudi na domačih tekmah, v katerem koli drugem športu ali na sploh. FDV in druge izob.ustanove v vsem svojem sijaju (ali bedi).
Regedit
# 10.07.2018 ob 12:00
verjetno ga je namerno malo ruknil.tip rabi pozornost
Cuphen Sterry
# 10.07.2018 ob 11:51
Kdo sploh je ta Clooney, razen batmana še nisem videl filma v katerem bi nastopal, omenjate pa ga kot da bi bil Messi
Kazalo