Kaley Cuoco je bila ena izmed stotih zvezdnic, ki so bile vpletene v nedavni vdor hekerja v zvezdniške telefone. Foto: Reuters
Kaley Cuoco je bila ena izmed stotih zvezdnic, ki so bile vpletene v nedavni vdor hekerja v zvezdniške telefone. Foto: Reuters
Kaley Cuoco
Od 31. decembra je poročena s tenisačem Rayanom Sweetingom. Foto: Reuters

Vdor je v pogovorni oddaji Jimmy Kimmel Live označila za "moten" in razkrila, da je zanj izvedela prek spletne aplikacije Google alerts. "Google alerts prihajajo na moj telefon, tako da se vse, kar vsebuje moje ime, pojavi na telefonu, ker sem kar obsedena s tem. Moram vedeti vse, kar se dogaja," je dejala Kimmlu. "Tako vsak dan, vsak dan dobim več kot trideset obvestil: 'gola Kaley Cuoco'. In to traja že leta," je še dodala.

V zadnjem primeru ni verjela, da je nekdo dejansko objavil fotografije, na katerih je razgaljena, dokler ni dobila niza elektronskih sporočil, da so te res njene. Ko je dobila potrditev, da so res vdrli v njeno zasebnost, je Cuocova prevzela pobudo in poslala elektronsko sporočilo članom družine, da jim pojasni ozadje.

"Poslala sem jim sporočilo, samo da so bili obveščeni. Bla, bla, bla ... P. s.: Nisem noseča. P. s. s. Ne ločujem se," je zapisala v elektronskem sporočilu in dejala, da je tako stvari vzela v svoje roke in se glede tega celo šalila. "Kaj pa lahko narediš drugega?"

Zvezdnica Velikih pokovcev, kjer za eno epizodo dobi na svoj račun milijon ameriških zelencev, je skupaj z možem Ryanom Sweetingom nekaj dni po aferi na Instagramu objavila zmontirano fotografijo, na kateri sta bila gola.