V Las Vegasu je prvič ponosno pokazala nosečniški trebuh. Foto: AP
V Las Vegasu je prvič ponosno pokazala nosečniški trebuh. Foto: AP
Megan Fox
Igralka ne želi, da bi njena kariera trpela zaradi starševstva. Foto: Reuters

29-letna igralka že ima dva otroka z nekdanjim možem, 42-letnim igralcem Brianom Austinom Greenom.

Zvezdnica je po petih letih zakona vlogo za ločitev vložila avgusta lani, sicer pa sta z Greenom ločeno živela že pol leta pred tem. Po poročanju US Weekly naj bi bil njun zakon ves čas precej majav. Spoznala leta 2004, igralkina želja po neodvisnosti pa je imela precej negativno vlogo na njuno skupno življenje.

"Ves čas je skrbela za otroka, saj je to od nje Brian tudi pričakoval, s tem pa so se ji filmske vloge izmikale. Velikokrat sta se skregala, saj sta imela drugačen pogled na to, koliko časa bi morala Megan preživeti doma," je o njunem razhodu povedal bližnji prijatelj.

Kljub burni ločitvi igralca ostajata v prijateljskih odnosih. "Zaradi otrok poskušata ohranjati dobre odnose," je dodal njun prijatelj.

"Trudim se, da bi otroka držala stran od televizije in vse druge tehnologije, saj je to zelo slabo za razvoj njunih možganov," je za E!News povedala mlada mamica. "Občasno skupaj gledamo Petra Pana, sicer pa nimata pojma, da sem jaz igralka. Vem, da jima bodo to sčasoma izdali prijatelji v šoli, a takrat to več ne bo imelo takšne teže, saj bosta že dovolj stara," je dodala.

Kdo je oče otroka, še ni znano, se pa že pojavljajo govorice, da naj bi bil to ravno njen nekdanji mož.