Govorice o lepotnih operacijah so izbruhnile, ko se je Angelababy preizkusila kot model. Foto: Reuters
Govorice o lepotnih operacijah so izbruhnile, ko se je Angelababy preizkusila kot model. Foto: Reuters
Angelababy
Igralka zagotavlja, da svoj videz dolguje evropskim prednikom, njen dedek je bil namreč Nemec. Foto: Reuters

Priljubljena hongkonška igralka Jeung Ving bolj znana pod imenom Angelababy toži pekinško lepotno kliniko zaradi obrekovanja. Igralko so namreč močno prizadele izjave, da svoj videz dolguje plastičnim operacijam.

Da bi se dokopali do resnice, je sodnik, ki je obravnaval primer, 26-letnici predlagal, naj obišče pekinško bolnišnico in opravi potrebne preiskave, ki bodo pomagale razjasniti, ali je njen videz posledica spretnega kirurga ali dobrih genov.

Angelababy je sodnikov nasvet upoštevala, v pekinški bolnišnici so opravili vrsto preiskav, med drugim so ji obraz večkrat slikali z rentgenom, na koncu pa so zdravniki sklenili, da se kirurški nož njenega obraza nikoli ni dotaknil. Igralka od klinike, ki je sprožila govorice, zdaj zahteva 46.000 evrov odškodnine, poroča The Telegraph.

Evropske korenine krive za njen videz
Govorice so vzniknile, ko je Angelababy zaslovela kot model v Hongkongu, še dodatno pa so jih podkrepili s fotografijami, ki naj bi Jeung Ving prikazovale pred operacijo.

Lepotica je ves čas zagotavljala, da je njen videz posledica evropskih prednikov. V bran se ji je postavil tudi njen mož Huang Šiaoming, prav tako igralec, in povedal: "Nisem idiot, z gotovostjo lahko zatrdim, da ni imela nobene plastične operacije. Včasih se ne liči in takrat je lahko videti kot na fotografijah, ki naj bi nastale pred operacijo." Ker pa govorice tudi po več letih niso hotele potihniti, se je igralka odločila opravljivce utišati s tožbo.