Sepp Blatter in Irina Shayk. Par, ki to ni bil. Foto: EPA
Sepp Blatter in Irina Shayk. Par, ki to ni bil. Foto: EPA

O tem se je včeraj v članku z naslovom Vse ženske v Blatterjevem življenju razpisal španski El Mundo, trditve o razvpitem nogometnem šefu in privlačni manekenki pa so nemudoma povzeli mediji po vsem svetu.

Manekenkin newyorški predstavnik za odnose z javnostmi komentarja sprva ni želel dati, nato pa se je le odzval. "Govorice o domnevnem razmerju s Seppom Blaterjem, ki jih je objavil časnik v Španiji, so patetičen poskus blatenja gospodične Shayk in nikakor ne držijo. Nimamo se namena nanje sploh več odzivati, saj so popolnoma neutemeljene," je zatrdil za britanski Mirror.

"Meri na pol mlajše ženske"
Kontroverznega Blatterja, ki je bil prejšnji teden še petič izvoljen za predsednika Fife, nato pa je po štirih dneh sam odstopil s položaja, so sicer nedavno v medijih označili za "majhnega plešavega despota, ki meri na pol mlajše ženske."

Po trditvah El Munda se je s Shaykovo zapletel po poljski teniški igralki Iloni Bogurski, sicer prijateljici njegove hčerke Corinne – spoznal jo je leta 1995, razšla sta se leta 2002. Razmerje sta obnovila po njegovem kratkem zakonu z Graziello Bainco, ki je bila prav tako prijateljica njegove hčerke.

Shaykova je bila dolgoletna spremljevalka portugalskega nogometnega zvezdnika Cristiana Ronalda. Sestajati sta se začela leta 2010, konec ljubezni pa sta oznanila na začetku letošnjega leta, v njenem objemu pa se zdaj greje ameriški igralec Bradley Cooper.