Lopezova je na naslovnici InStyla pozirala ogrnjena zgolj v bleščičasto Valentinovo ogrinjalo. Foto: InStyle
Lopezova je na naslovnici InStyla pozirala ogrnjena zgolj v bleščičasto Valentinovo ogrinjalo. Foto: InStyle
Lopezova je od februarja lani v srečni zvezi z Alexom Rodriguezom. Foto: Reuters
Lopezova je bila do septembra s svojim šovom abonirana v Las Vegasu. Foto: Reuters

49-letna igralka in pevka, ki trenutno oglašuje film Second Act, je ob tem povedala, da ni lahko vzdrževati telesa, s katerim se ponaša. "Skrbim zase in to se pozna," je dejala.

Ob tem je JLo z bralci delila nekaj nasvetov, kako pri njenih letih do popolne postave: ne pije kave, izogiba se alkohola, skoraj vsak dan trenira in veliko spi – pogosto je v postelji že ob 22. uri.

V intervjuju je dejala tudi, da so bile obline v njeni družini vedno zaželene. "V moji družini so bile obline poveličevane in del naše kulture. Ja, Jennifer ima veliko zadnjico, so govorili, ampak to je bilo to nekaj pozitivnega," razlaga Newyorčanka portoriških korenin.

O zvezi z Affleckom
V pogovoru se ni mogla izogniti obdobju svojega zasebnega življenja, ko je bila zaročena z Benom Affleckom.

Z igralcem se je spoznala leta 2002 na snemanju filma Gigli, Affleck je nastopil v njenem videu za uspešnico Jenny From The Block, še istega leta pa sta se zaročila.

Mediji in javnost so bili obsedeni z "Bennifer", kot so jima dali ljubkovalni vzdevek, tudi zaradi pritiskov življenja pod drobnogledom pa sta le dan pred načrtovano poroko septembra leta 2003 zaroko razdrla in se januarja 2004 dokončno razšla.

"Takrat je bilo res slabo. Slabše kot zdaj. Bilo je noro," pravi Lopezova, ki je od lani v zvezi z nekdanjim igralcem bejzbola Alexom Rodriguezom.

"Danes vam lahko vsaj malce pokažem, kdo sem. Takrat pa si preprosto verjel vse, kar si prebral na naslovnici tabloida. Velikokrat ni bilo res ali pa je šlo le za tretjino resnice," razlaga.

Aktivna na številnih področjih
Lopezova se s približevanjem abrahamu prav nič ne umirja – do septembra je bila koncertno abonirana v Las Vegasu, do letos je tudi igrala v policijski TV-seriji Shades Of Blue, trenutno v kinematografe prihaja komedija Second Act, na TV-mreži NBC pa je v žiriji plesne oddaje World Of Dance.

Lopezova pravi, da je vse to zanjo povsem naravno. "Ne razumem, zakaj ne bi mogla biti igralka, ob tem pa še pevka in plesalka," meni mama dveh otrok, desetletnih dvojčkov Maximiliana in Emme, ki sta se ji rodila v zvezi z Marcom Anthonyjem.