Po napornih sedmih letih si igralka želi krajšega premora. Foto: EPA
Po napornih sedmih letih si igralka želi krajšega premora. Foto: EPA

V zadnjih letih je v povprečju posnela tri filme na leto, zato je za Elle na vprašanje, kaj sledi v prihodnjih letih, razkrila, da si želi vzeti daljši premor, ki ga bi rada preživela na kmetiji in tam molzla koze.

"Rada bi šla na kmetijo," je pojasnila za časopis. "Tam pa bi rada molzla koze." Poleg tega želi več časa posvetiti organizaciji Represent.us, s katero sodeluje že dalj časa, organizacija pa si s svojim delom prizadeva, da bi zmanjšala politično korupcijo.

27-letnica si je po končani srednji šoli svoje življenje predstavljala precej drugače. "Vedno sem bila mnenja, da bo moje življenje nekaj popolnoma normalnega." Namesto tega jo je na radar postavila vloga v filmu Na sledi očetu, to pa je vodilo naprej v franšizo Igre lakote, od koder je šlo le še navzgor.

Ob koncu intervjuja je dodala, da preživljanje časa na kmetiji sicer ni normalno življenje v takšnem smislu, kot si ga je predstavljala v mlajših letih, a poudarja, da tudi to ni niti nič slabše.

Igralka je sveže samska, pred kratkim se je namreč po več kot letu dni razmerja razšla z 48-letnim režiserjem Darrenom Aronofskyjem, s katerim se je v romantično zvezo zapletla med snemanjem filma mati!. "Med nama je bila posebna energija že takoj, ko sva se spoznala."