Razšla sta se, si našla mlada partnerja, zdaj pa sta uradno ločena in samska. Foto: EPA
Razšla sta se, si našla mlada partnerja, zdaj pa sta uradno ločena in samska. Foto: EPA

Skoraj tri leta je trajal sodni postopek, čeprav večjih sporov med zvezdnikoma glede premoženja in skrbništva nad dvojčkoma ni bilo. 44-letna pevka in 45-letni pevec sta se dogovorila za deljeno skrbništvo, s tem da bosta Max in Emme vsak mesec sedem dni z očetom, preostanek časa pa z mamo. Strinjala pa sta se tudi, da bosta otroka poskušala čim bolj obvarovati pred paparaci.

Jennifer in Marc sta imela kratko zvezo že v devetdesetih letih, svojo romanco pa sta nadaljevala leta 2004 in se hitro tudi poročila. Leta 2008 sta dobila dvojčka, vendar pa razmerje ni zdržalo.

Za divo J.Lo je to že tretji propadel zakon, za Anthonyja pa drugi. Lopezova se je prvič poročila z natakarjem Ojanijem Noo leta 1997, drugič pa s plesalcem Crisom Juddom leta 2001. Marc je bil štiri leta poročen z mis Universe Dayanaro Torres, s katero ima tudi dva sinova, ima pa tudi hčerko iz zveze s policistko Debbie Rosado.

Nekdanja zakonca sta sicer hitro po razhodu vsak našla srečo (oziroma sta tako vsaj mislila) pri drugem precej mlajšem partnerju. Popzvezdnica se je zapletla z 18 let mlajšim plesalcem in koreografom Casperjem Smartom, glasbenik pa s 23 let mlajšo Chloe Green, potomko lastnika britanske modne znamke Topshop. Oba pa sta pred kratkim končala razmerji in sta sveže samska.