Beyonce naj bi z nenavadno izbiro modnega dodatka poskušala
Beyonce naj bi z nenavadno izbiro modnega dodatka poskušala "skriti" svoj rastoči trebušček, zatrjujejo ameriški tabloidi. Ali imajo prav, bo pokazal čas. Foto: Reuters

Že nekaj tednov ameriški rumeni mediji namigujejo, da je Beyonce znova noseča. Govorice pa so se še okrepile, ko je 31-letna zvezdnica na odprtje razstave PUNK: Chaos to Couture v Metropolitanskem muzeju v New Yorku prišla oblečena v črno oprijeto obleko z zlatim vzorcem, ki se je širil izpod oprsja navzdol. Večino pogledov pa je pritegnil črn pas s kovicami, za katerega so številni modni poznavalci pripomnili, da tam nima kaj početi - razen če si ga ni pevka nadela zato, da bi strateško pritegnila pozornost nanj in tako "skrila" svoj zaobljeni trebušček.

Več virov trdi: Res je
Le nekaj dni po tem, ko je glasbenica odpovedala belgijski koncert zaradi, kot so pojasnili njeni predstavniki, "dehidracije" in "izčrpanosti", pa je ameriška kabelska televizija E! poročala, da zdaj ni več dvoma - 15-mesečna Blue Ivy bo dobila brata ali sestro. Ob tem E! dodaja, da je informacijo potrdilo več različnih virov in da ni dvoma. Beyonce je znova noseča.

A ne Jay-Z ne pevka, ki je v okviru turneje, ki se bo sklenila šele 5. avgusta v Brooklynu, konec aprila nastopila tudi v naši neposredni bližini, v Zagrebu, novice ne komentirata oz. se na vprašanja novinarjev ne odzivata.

"Hči potrebuje družbo"
Glasbenica sicer ne skriva, da si želi še kakšnega otroka. Pred kratkim je v pogovoru za televizijsko oddajo Good Morning America dejala: "Rada bi imela še kakšnega otroka." A glede tega, kdaj bi se druga nosečnost lahko zgodila, ni želela govoriti podrobneje: "Mislim, da moja hči potrebuje družbo ... nekoč. Ko se bo pač zgodilo."