Will Smith in Jada Pinkett Smith - poročena sta že 16 let, a je imel njun zakon vzpone in padce. Foto: EPA
Will Smith in Jada Pinkett Smith - poročena sta že 16 let, a je imel njun zakon vzpone in padce. Foto: EPA

Poročena sta že skoraj 16 let, baje pa je skrivnost uspeha njunega skupnega življenja tudi to, da imata "odprt zakon". 41-letna Jada je v pogovoru za HuffPost Live spregovorila o tovrstnih navedbah.

"Willu sem vedno govorila: 'Počni, kar hočeš, dokler se lahko pogledaš v ogledalo in se ob tem dobro počutiš.' Na koncu koncev je Will še vedno sam svoj. Jaz sem njegova partnerica, a on je sam svoj. On se mora odločiti, kdo hoče biti, ne morem se jaz namesto njega. Ali obratno."

Par se je poročil leta 1997, potem ko sta se spoznala na snemanju Princa z Bel-Aira, govorice o "odprtem zakonu" pa so se prvič pojavile pred petimi leti, ko je Smith izjavil, da je lahko njegova žena tudi z drugim moškim, če si tega zaželi. V tabloidih so se takrat pojavljali zapisi, da naj bi ga Jada varala z Marcom Anthonyjem, govorilo se je o morebitni ločitvi.

V omenjenem pogovoru je Jada povedala še, da meni, da je najpomembnejša sestavina vsakega odnosa prijateljstvo, saj noben zakon ni lahek. Povedala je še, da je Will njen najboljši prijatelj, ki ji je stal ob strani v najtežjih časih, to pa je tisto, česar jima nihče ne more vzeti.