Jagger ima že sedem otrok iz štirih različnih zvez. Foto: Reuters
Jagger ima že sedem otrok iz štirih različnih zvez. Foto: Reuters

Že osmi Jaggerjev otrok bo na svet prijokal oktobra. Roker pa bo baletni plesalki vsak mesec pošiljal petmestno preživnino. Hkrati pa ji bo kupil tudi hišo, v kateri se bo počutila najbolj domače. Hamrickova, ki se je z Jaggerjem prekinjeno sestajala dve leti, je zanosila v začetku leta, ko se je skupina mudila na turneji po Južni Ameriki.

Jagger je dal jasno vedeti, da njuno razmerje ni resno, ampak da bo poskrbel za svojega potomca. Roker ima iz prejšnjih razmerij sedem otrok. Prvega je dobil iz razmerja s spremljevalno vokalistko Marsho Hunt, ko je bil v svojih zgodnjih dvajsetih letih. Danes je njuna hčerka Karis stara 45 let. Najprej je ni želel priznati, danes pa sta v odličnih odnosih.

Nato se je v zakonu z Bianco rodila še hčerka Jade, ki je danes stara 44 let. Iz zakona z Jerry Hall ima štiri otroke - Elizabeth (32), dobro leto mlajšega Jamesa, 24-letno Georgio in 18-letnega Gabriela -, njegov do zdaj najmlajši potomec, Lucas (17) pa se mu je rodil v zvezi z Luciano Gimenez.

Njegove nekdanje žene so po pisanju britanskega tabloida Mirror ogorčene nad razpletom dogodkov. "Vsi mislijo, da bi se moral umiriti. Ima pravnuke in vnuke, ki jim ne pusti, da ga kličejo dedek, zdaj pa čaka na otroka. Noro se boji staranja in zato počne, kar počne," je dejal vir za britanski Mirror. Ampak čeprav je slab soprog, se mame njegovih otrok strinjajo, da je zelo odgovoren in predan oče.