Igralca sta le prijatelja. Foto: EPA
Igralca sta le prijatelja. Foto: EPA

45-letni zvezdnik filma Django brez okov je za oddajo Entertainment Tonight's povedal: "Govorice so 100-odstotno neresnične. Pravzaprav je vse skupaj zelo smešno, saj sva le plesala na dobrodelnem dogodku, tako kot še veliko drugih ljudi."

Z oskarjem nagrajen igralec je imel v mislih dobrodelen dogodek, ki je 24. avgusta potekal na Long Islandu. Tam so namreč Jamieja in Katie številni opazili, kako sta se držala za roke in veliko plesala, med drugim sta se zavrtela tudi na poletno uspešnico Blurred Lines. Vir je za revijo Us Weekly dejal tudi, da je Foxx Holmesovo prijel za zadnjico.

Igralca sta sicer že stara znanca, poznata se od leta 2004, ko sta skupaj snemala triler Stranski učinki. Takrat je bila 34-letna zvezdnica v zvezi z igralcem Tomom Cruisom, s katerim sta se ločila lani. Jamie pa je imel v preteklih letih precej krajših zvez, med drugim je ljubimkal s pornoigralko Domonique Simone, nazadnje pa so ga povezovali s Cristy Rice, zvezdnico resničnostnega šova The Real Housewives of Miami.