Richard Perry in Jane Fonda ostajata prijatelja in prodajata nekdanji skupni dom. Foto: Reuters
Richard Perry in Jane Fonda ostajata prijatelja in prodajata nekdanji skupni dom. Foto: Reuters

Kot so viri blizu para povedali za tabloid People, je bil njun razhod "zelo prijateljski", tudi Perry sam je za Page Six, opravljivo rubriko New York Posta, potrdil resničnost novic in dodal, da sta si s Fondo "še vedno zelo blizu".

Igralka in producent sta se spoznala leta 2009, zaljubila sta se, ko ji je pomagal okrevati po operaciji kolena. V videointervjuju na spletni strah Oprah Winfrey je Fonda, ki je v 80. veliko uspeha požela tudi s svojimi videi za aerobiko, povedala, da je šla v LA "po novo koleno, končala pa z novim ljubimcem".

Zdaj sta se izselila iz hiše na Beverly Hillsu, v kateri sta več let prebivala skupaj, in jo dala na trg, igralka je celo posnela video, ki spremlja oglas, v katerem opisuje, kdaj se je zavedela, da je hiša popolna zanju.

Hči hollywoodskega velikana Henryja Fonde s Perryjem nikoli ni izmenjala poročnih zaobljub, je pa bila prej poročena trikrat: z režiserjem Rogerjem Vadimom, aktivistom Tomom Haydenom (tudi sama je bila glasna protestnica proti vojni v Vietnamu in je takrat obiskala to azijsko državo, zadnja leta pa se posveča boju za pravice žensk) in ustanoviteljem CNN-a Tedom Turnerjem. Ima po enega otroka iz vsakega od prvih dveh zakonov in eno posvojenko.