Ana Ivanović naj bi ljubila ... Foto: EPA
Ana Ivanović naj bi ljubila ... Foto: EPA
Vanja Udovičić
vaterpolista Vanjo Udovičića. Foto: EPA

Po dveh mesecih intenzivnega druženja in zabavanja naj bi ena najlepših teniških igralk sveta Ana Ivanović, ki se je aprila razšla z avstralskim golfistom Adamom Scottom, začela zvezo z Vanjo Udovičićem.

Ravno romanca s srbskim vaterpolistom naj bi bila razlog za vse pogostejše Anine obiske v domovini, zvezo pa naj bi zaljubljenca, ki se poznata že nekaj let, skrivala tudi pred svojimi najbližjimi prijatelji.

Neimenovani vir je za srbski Press izjavil, da sta se športnika začela bolj družiti, potem ko se je 24-letna Ana razšla z Adamom: "Vanja je takrat Ani stal ob strani kot prijatelj, a sta hitro dojela, da ju povezuje nekaj več, kot le prijateljstvo. Zaradi strahu, da bi novica prispela v medije, svojo zvezo skrivata tudi pred prijatelji, saj ne želita polniti časopisnih stolpcev."

Ivanovićeva naj bi bila srečna kot še nikoli, prijatelji vaterpolista pa pravijo, da se je beograjski zapeljivec ob Ani čisto spremenil in ustalil.

Teniška igralka je bila dolgo časa v zvezi z Adamom Scottom, veliko pa je bilo tudi govora o njeni zvezi s španskim teniškim igralcem Fernandom Verdascom. 29-letni Vanja velja za enega najbolj zaželenih srbskih športnikov, povezovali pa so ga s številnimi srbskimi zvezdnicami.