Končana je še ena hollywoodska romanca. Foto: EPA
Končana je še ena hollywoodska romanca. Foto: EPA

Potem ko mesece nista želela javno potrditi, da se sestajata, je zdaj po poročanju spletnega portala E! News njune romance konec. Par se je začel sestajati junija, le nekaj tednom za tem, ko se je zvezdnica franšize Igre lakote razšla z britanskim stanovskim kolegom Nicholasom Houltom. Glasbenik pa je preživel medijski val pozornosti, ki se je zgrnil nanj, ko sta z igralko Gwyneth Paltrow marca razglasila, da se po več kot desetih letih zakona ločujeta.

Romanca med Martinom in J.Law je postajala vedno resnejša. Igralka je postajala vedno pogostejša obiskovalka koncertov skupine Coldplay, medtem ko so se mediji vedno bolj ubadali z analiziranjem nastopov pevca in klaviaturista, češ da počne vse, samo da bi očaral mlado igralko.

Toda oba sta ves čas molčala o njuni romanci. Paparaci so ju ulovili le enkrat, in sicer ko sta bila skupaj že štiri mesece. Toda po poročanju blogerja Pareza Hiltona naj bi njuno zvezo uničili prenaporni urniki.

J.Law o sanjskem moškem ...
Igralka se je sicer razgovorila o svojem sanjskem moškem - kakšen naj bi bil - v novembrski izdaji revije Vanity Fair. "Kar potrebujem v zvezi, je, da nekdo gleda z mano televizijo," je pripomnila igralka. Seveda pa bi moral imeti njen moški tudi isti okus za resničnostno televizijo. Sama velja za veliko oboževalko serije Keeping Up With the Kardashians.