Jennifer Lopez in Alex Rodriguez sta postala par leta 2017. Foto: AP
Jennifer Lopez in Alex Rodriguez sta postala par leta 2017. Foto: AP

Pevka in igralka se bo še četrtič sprehodila do oltarja, njen tokratni izbranec je nekdanji igralec bejzbola Alex Rodriguez, znan tudi pod vzdevkom A-Rod. Zvezdnika sta par postala leta 2017, zvezo pa sta kar nekaj časa skrbno skrivala pred očmi javnosti, pa tudi sicer sta o razmerju le redko spregovorila.

Rodriguez je o svoji zaročenki za The Associated Press spregovoril letos januarja in poudaril, da ju je združilo tudi to, da imata podobno preteklost. "Oba sva se rodila v New Yorku, oba sva potomca priseljencev, oba imava dva otoka in oba sva Latinskoameričana, ona sicer prihaja iz Portorika, jaz iz Dominkanske republike. V življenju sva imela tako vzpone kot padce, v svojih 40. pa si želiva, da bi živela kar se da dobro, hkrati pa si prizadevava čim več vrniti v skupnost, ki nama je vse to omogočila."

49-letnica, ki je svojo kariero začela kot plesalka, med filmske zveznice pa jo je izstrelila vloga v filmu Selena, je bila do zdaj poročena trikrat. Prvič je pred oltar stopila leta 1997, ko se je poročila s kubanskim plesalcem Ojanijem Noo. Njun zakon se je končal v enem letu. Leta 2001 se je poročila s plesalcem Crisom Juddom, s katerim je zakonska sreča trajala dve leti. Tretjič je v zakonski jarem skočila leta 2004 s pevcem Marcom Anthonyjem. Poročena sta bila deset let, v zakonu pa sta se jima rodila dvojčka Emma in Max. Imela je tudi nekaj odmevnih razmerij, ki pa se niso končala pred oltarjem. Javnost je največ pozornosti posvetila zvezi z Diddyjem in Benom Affleckom.

Rodriguez je bil poročen enkrat, z nekdanjo ženo Cynthio Scurtis ima dve hčerki, Natasho in Ello.