Jeremy Renner je navdušil v filmu Bombna misija. Foto: Reuters
Jeremy Renner je navdušil v filmu Bombna misija. Foto: Reuters

"Navdušena sta. Mamica in hčerkica se počutita zelo dobro," je izjavil predstavnik dvakratnega oskarjevega nominiranca, potem ko se je po Hollywoodu razširil glas, da je Jeremy z nekdanjim dekletom Sonni Pacheco v četrtek pozdravil prvorojenko.

Igralec je takoj, ko je izvedel, da je Sonni noseča, dekle nastanil v svoji hiši, kjer naj bi ostala tudi po porodu. "Nekajkrat sta šla na zmenke, toda med njima ni bilo ničesar resnega," je za Us Weekly izjavil neimenovani vir pred časom. Ali so se stvari z rojstvom malčice spremenile, pa za zdaj ni jasno.

Zvezdnik, ki ga lahko v naših kinematografih vidite v filmu Lovca na čarovnice (Hansel and Gretel: Witch Hunters) - gre za odraslo nadaljevanje pravljice o Janku in Metki, je veselo novico, da bo postal očka razkril na podelitvi zlatih globusov svoji kolegici Evi Longorii.

Igralec v glasbenih vodah
Renner je še eden izmed Hollywoodčanov, ki ustvarjajo tudi v glasbenih vodah. Je pevec, besedilopisec, kitarist, klaviaturist in bobnar.

Na začetku svoje igralske kariere je ustvarjal v skupini Sons of Ben, svojo pevsko nadarjenost je pokazal v oddaji Saturday Night Live, v filmu North Country, kjer je zapel pesem I Drink Alone, v filmu Love Comes to the Executioner je zapel Madonnino pesem American Pie, v filmu The Assassination of Jesse James pa je predstavil skladbo Good Ol' Rebel Soldier. Nastopil je še v videospotu Trouble pevke Pink, in v videospotu Scenes on Sunset skupine Brother Sal.

Spodaj lahko prisluhnete, kako se igralec znajde v glasbenih vodah.