Zvezdnika naj bi se poročila jeseni. Foto: Reuters
Zvezdnika naj bi se poročila jeseni. Foto: Reuters

Potem ko so se v medijih pojavile govorice, da je 28-letna zvezdnica noseča, se je odzval igralkin oče David Heard: "Nekatere stvari je treba narediti tako, kot je prav. Onadva z Johnnyjem to vesta. Imel bom vnuke, ampak po poroki," je povedal za revijo Grazia.

Vendar pa poroke, po besedah očeta, še ne bo tako kmalu, čeprav je par zaročen že od božiča. "Trenutno sta oba zelo zaposlena s snemanjem filmov," je razložil gospod Heard in dodal, da pričakuje poroko enkrat jeseni.

Igralca se sicer redno videvata, čeprav imata natrpana urnika. Drug drugega obiskujeta na snemalnih prizoriščih, kjer so ju paparaci že večkrat ujeli, kako si izmenjujeta strasti. 50-letni zvezdnik je tako očitno do ušes zaljubljen v svojo novo izbranko.

Depp je bil predtem 14 let v zvezi s francosko pevko in igralko Vanesso Paradis, s katero imata tudi dva otroka. Leta 2012 je sporočil, da se z dolgoletno spremljevalko razhajata, razlog pa je bila prav lepa Amber, ki jo je spoznala leta 2011 med snemanjem filma Zapiti dnevnik (The Rum Diary). Igralka je bila takrat v zvezi s havajsko umetnico in fotografinjo Tasyo van Ree.