Johnny Depp in Vanessa Paradis imata dva otroka. Foto: Reuters
Johnny Depp in Vanessa Paradis imata dva otroka. Foto: Reuters
false
Na sodišče je prišla v spremstvu odvetnice in z veliko modrico na obrazu. Odvetnica se je oborožila s fotografijami, ki naj bi dokazovale, da je Depp v 15-mesečnemu zakonu s Heardovo večkrat fizično obračunal. Foto: Reuters
Lily Rose Depp je stopila v bran svojemu očetu. Foto: Reuters

Francoska manekenka, pevka in igralka Vanessa Paradis je napisala pismo, ki ga je objavil ameriški tabloid TMZ. V njem je napisala, da je bil Johnny med njuno 14 let trajajočo zvezo (nikoli se nista poročila), ki se je sklenila leta 2012, prijazen in ljubeč: "Johnny Depp je oče mojih dveh otrok. Je občutljiva in ljubeča oseba in z vsem svojim srcem verjamem, da so navedbe v medijih neresnične."

Napisala je še: "Dolgo poznam Johnnyja in nikoli ni bil nasilen do mene. To se mi ne zdi kot človek, s katerim sem živela 14 let."

Vanessa in Johnny imata dva otroka, 17-letno Lily-Rose in tri leta mlajšega Jacka. Lily-Rose, ki je prav tako zaplula v igralske vode, je na Instagramu objavila fotografijo svojega očeta, napisala pa je, da je Johnny najbolj ljubeča oseba, ki jo pozna, in čudovit oče.

Oglasila se je tudi Johnnyjeva prva žena, vizažistka Lori Anne Allison, ki prav tako ne verjame Amber Heard. Kot je povedala, Depp nad njo nikoli ni niti povzdignil glasu: "On je nežen moški, poln ljubezni." Allisonova je dodala, da sta z igralcem še vedno prijatelja, kar ne bi bilo mogoče, če bi bil težaven, kot trdi Amber Heard - ta je povedala, da je odvisen od mamil in alkohola.

"Amber želi denar"
Spomnimo, Amber je zahtevek za ločitev zaradi "nepremostljivih razlik" od Deppa vložila pred enim tednom. Heardovi naj bi prekipelo po domnevnem zadnjem fizičnem napadu - igralec naj bi Amber udaril po obrazu s svojim mobilnim telefonom. Na dom zakoncev je prišla tudi policija, a niso našli nikakršnih dokazov.

Zaradi obtožb o zlorabah je losangeleško sodišče v petek Deppu odredilo prepoved približevanja Heardovi. Deppova odvetnica je najprej povedala, da gre za laži, kasneje pa je dodala, da je Heardova pohlepna in da želi s takšnimi obtožbami priti do finančne poravnave. Par ni podpisal predporočne pogodbe.