Igralkini otroci še niso videli njenih filmov. Foto: EPA
Igralkini otroci še niso videli njenih filmov. Foto: EPA

Zvezdnica v omenjenem filmu igra zlobno kraljico, česar svojim otrokom sploh ne upa priznati. Njena sedemletna dvojčka Hazel Patricia in Phinnaeus Walter sta bila namreč že po branju Disneyjeve uspešnice tako prestrašena zaradi zlobne kraljice, da sta imela celo nočne more.

"Menim, da so premajhni, glede na to, katero vlogo igram," je na tiskovni konferenci povedala 44-letna lepotica, ki ima poleg dvojčkov tudi štiriletnega sina Henryja Daniela. Priznala je tudi, da se z možem Dannyjem Moderjem strinjata, da morata otrokom postaviti striktna pravila glede tega, kaj lahko gledajo in česa ne smejo.

Julia, ki je zaslovela z vlogo prostitutke v filmu Čedno dekle, je razložila: "Našli bomo čas, ki bo primeren, da vse to delim z otroki." Za zdaj pa njeni otroci le redko gledajo televizijo. "Nekatere stvari lahko gledajo, ampak midva meniva, da bo čas za to še prišel," je povedala Robertsova in dodala: "Zdaj jim raje bereva pravljice."

Kot poroča People, je igralka dejala, da ne gre toliko za prepoved, kot za to, da jim za televizijo preprosto zmanjka časa: "Tisti čas, ki ga imamo na voljo, radi preživimo kot družina, pogovarjamo se ali beremo knjige, in preden se zaveš, je že čas za spanje."

V priloženem videu si lahko ogledate napovednik za film Mirror, Mirror.