Justin in Jessica si bosta 19. oktober za vedno zapomnila. Foto: EPA
Justin in Jessica si bosta 19. oktober za vedno zapomnila. Foto: EPA

Zvezdniški par, ki se je zaročil lani decembra, je za revijo People po poroki povedal: "Krasno je biti poročen. Obred je bil čudovit in tako lepo je bilo biti z družino in s prijatelji." Celotno slavje je sicer trajalo več dni, saj si je druščina pred poroko privoščila večer na prostem z italijanskimi specialitetami ter zabavo na plaži z živo glasbo in ognjemetom.

31-letni pevec in 30-letna igralka sta kraj poroke skrivala do zadnjega trenutka. Nista želela, da bi njuno pot pred oltar spremljali mediji, zato so tudi povabljenci podatke o kraju poroke dobili tik pred zdajci. Izbrala sta si kraj Fasano na peti italijanskega škornja, ki velja za priljubljeno prizorišče porok slavnih in bogatih.

Justin in Jessica sta se zbližala leta 2007. Štiri leta pozneje sta doživela krizo in se za kratek čas razšla, nato pa sta ugotovila, da drug brez drugega ne moreta in Timberlake je svojo izbranko zaprosil s prstanom, izdelanim posebej zanjo. Predtem je bil pevec in igralec v zvezi z Britney Spears in Cameron Diaz, Bielova pa med drugim z Ryanom Reynoldsom in Chrisom Evansom.